Free Support Forum - groupdocs.com

Dejavu fonts not displayed

When rendering the attached pdf to html the text is not shown in the browser.

The pdf uses dejavu fonts.

Hi There,


Thanks for taking interest in GroupDocs.Viewer API.
Are you evaluating our .NET or Java API?

Kind regards

.Net. We are a paying customer!

Hi,


Probably, this issue is also being raised in the same API version as we asked in the thread 17363. Hence, we’ll start proceeding, once we’ll get required information in that thread.
Many thanks.

Hi,


Thanks for using GroupDocs.Viewer API.

We rendered your attached PDF document in HTML in Chrome version 57.0.2987.133, Firefox version 52.0.2, Microsoft Edge version 38.14393.0.0, and Internet Explorer version 11.953.14393.0, we are unable to reproduce your issue at our end.

Can you please share screenshot of your output?

Warm Regards

Can you send me a screenshot of your html output?

Hi,


Please find screenshot and html of your document’s output in attachments.

We rendered your document with our latest version of GroupDocs.Viewer for .NET API 17.3.0, and your reported issues are fixed. Please feel free to download and use latest version of API to fix your issues.

Many Thanks

When I open your attachment on Windows 7 or windows 8 or windows 10, only the image is displayed.

Which operating system are you using?

Hi,


We are using Windows 10 (64-bit) operating system, and we tested document’s html in Chrome version 57.0.2987.133, Firefox version 52.0.2, Microsoft Edge version 38.14393.0.0, and Internet Explorer version 11.953.14393.0

Please be informed that GroupDocs.Viewer for .NET API version 17.3.0 is properly rendering your document, but your browser is not loading document properly. we will deeply investigate your issue across different operating systems and browsers .

Thanks,

No browser in Windows 7 and above is able to display the attached html pages.

Only shows up on XP. How is this possible?

Hi,


Your document’s html is working with some environments and not working with others. We are able to reproduce your issue with Windows 8.1 (64-bit) and the issue has been logged into our Issue Tracking System.

Once we have any updates, we will update you via this forum thread.

Many Thanks

Any updates on this?

Where is the jira ticket you are referring to?

Hi Nicolasi,


Thanks for coming back to us.

Your reported issue is logged in our Issue Tracking System and, currently, the status of the issue is unresolved. We are currently working over it, however, we do not have any updates. As soon as we have any information, we’ll notify you. We appreciate your patience and cooperation.

Warm Regards