We're sorry GroupDocs doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - groupdocs.com

Loadconfig and the GoogleAPI doesn’t load

Attached is my local projects ( added editor content ).
EditorDemoApp.zip (935.1 KB)

I am having error on the loadconfig and the GoogleAPI doesn’t load.

Regards,
WK


This Topic is created by vladimir.litvinchik using Email to Topic tool.

@WeiKiatChua

Could you please share more details on this issue (a screencast/video could serve the purpose)?

Dear Atir,

The error was gone after I rebuild the angular and the resources/edit/ files.
However, I am facing this error.
error when loading.PNG (41.2 KB)

This is how I build the angular file.
building angular.PNG (13.8 KB)
edit_aspx.PNG (37.0 KB)
resources_editor.PNG (19.0 KB)

Am I did anything incorrectly?

Regards,
WK

Dear Atir,

The loadconfig error occur again after I change the sequence of .js file ( runtime - > polyfills - > main )
loadconfig error.PNG (90.9 KB)

Regards,
WK

@WeiKiatChua

The issue you are facing is at UI/environment level. Please give a try to this open-source application (amend it as per your needs) and let us know if you face any issue in it.

Dear Atir,

I am amended the API from your github and facing this loadconfig issue.
I believe it related to routing but I can’t figure it out at the moment.
The viewer is working fine in my project but not editor.

Regards,
WK

@WeiKiatChua

Please share following details and we’ll further look into this scenario:

  • The amended project
  • A screencast/short video that clearly shows the issue

Dear Atir,

Attached is the project.
EditorDemoApp.zip (935.1 KB)
loadconfig error 3.PNG (56.9 KB)

Regards,
WK

@WeiKiatChua

We are investigating this scenario. Please keep track of this GitHub issue.

@WeiKiatChua

Please find the investigation results here.